Eenvoudig zoeken

 

  Gedetailleerd zoeken

Naam
Plaats of postcode
Zoekbegrip / branche
 
Zoek resultaten per pagina
25 50 100

Zoektips
Als u onder Zoeken een begrip invoert, zoekt het systeem altijd vanaf het begin van een woord naar overeenstemmende begrippen.

Voorbeeld:
'huis'

als zoekresultaat verschijnen alle begrippen die met 'huis' beginnen: HUISTECHNIEK, HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN, ELEKTRISCHE HUISHOUDELIJKE.

Voor het zoeken naar woordbestanddelen kan een * ervoor worden geplaatst. Een dergelijk zoeken leidt tot een omvangrijke lijst met resultaten, maar neemt ook wat meer tijd in beslag.

Voorbeeld:
*huis

in de lijst met resultaten verschijnen alle begrippen, waarvan HUIS een bestanddeel is: HUISDIEREN, HUISHOUDEN, maar ook TEHUIS

Professionals op het web - Laat u registreren!

De basisregistratie* in het Belgisch Internet Register voor professionele deelnemers is gratis. Stuur ons uw gegevens - en u bent er ook bij! (Basisregistratie)

Uw gegevens zijn gewijzigd? Breng ons op de hoogte - en u bent weer up-to-date in het Belgisch Internet Register. (Wijzigingen)

U wilt meer? Laat een advertentie plaatsen en profileer u. Meer ruimte voor informatie over uw producten of diensten, een rechtstreekse verbinding met uw homepage en bijkomende zoekbegrippen - opdat nog meer geïnteresseerden bij u op het juiste adres terechtkomen! (Contact)

*De basisregistratie bevat: bedrijfsnaam/naam, plaats, internetadres en branche.impressum
copyright
Could not connect to database. Please try again later!