Eenvoudig zoeken

 

  Gedetailleerd zoeken

Naam
Plaats of postcode
Zoekbegrip / branche
 
Zoek resultaten per pagina
25 50 100

Zoektips
Als u onder Zoeken een begrip invoert, zoekt het systeem altijd vanaf het begin van een woord naar overeenstemmende begrippen.

Voorbeeld:
'huis'

als zoekresultaat verschijnen alle begrippen die met 'huis' beginnen: HUISTECHNIEK, HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN, ELEKTRISCHE HUISHOUDELIJKE.

Voor het zoeken naar woordbestanddelen kan een * ervoor worden geplaatst. Een dergelijk zoeken leidt tot een omvangrijke lijst met resultaten, maar neemt ook wat meer tijd in beslag.

Voorbeeld:
*huis

in de lijst met resultaten verschijnen alle begrippen, waarvan HUIS een bestanddeel is: HUISDIEREN, HUISHOUDEN, maar ook TEHUIS

Professionals voor professionals!

Het archief met de hoorcolleges van de universiteit Toronto en de vakantiefoto's van Marieke S. interesseren u niet?! U zoekt op het net gewoon een autobedrijf in Antwerpen of een hondensalon in Gent? Een klassiek geval voor het Belgisch Internet Register!

Wij leven in een informatie- en kennismaatschappij. De snelle en juiste informatie is de basis van economisch succes en kennis is macht. Maar een stroom van ongeordende informatie maakt ons eerder machteloos dan wetend. In tijden van het wereldomvattende internet bestaat de kunst er niet meer in informatie op te stapelen, maar ze doelgericht beschikbaar te maken. En deze kunst beheersen wij! Wij - dat is een professioneel team van ondernemers, programmeurs, grafici, datafreaks en computerkunstenaars, dat communicatiegegevens en branche-informatie van internetdeelnemers uit heel België in het Belgisch Internet Register heeft samengesteld en voor professioneel zoeken heeft beschikbaar gemaakt. Wij begrijpen de moderne technologieën en internetspecifieke marketingconcepten - wij spreken echter geen Chinees maar uw eigen taal!

Neem gewoon contact met ons op - en wij geven u advies!

Belgisch Internet Register: zodat u niet in de informatiestroom ten onder gaat!

Het internet wordt alsmaar populairder als bron van informatie. Vooral consumenten en ondernemers gebruiken het medium in toenemende mate om aanbieders van goederen en diensten of nieuwe zakelijke partners te vinden. Niet zonder reden! Waar anders is het mogelijk om zich eerst eens uitgebreid maar volledig vrijblijvend over een aanbieder te informeren?! De handen vertwijfeld in de lucht steken hoeft de welwillende gebruiker alleen maar te doen, als hij bij zijn zoektocht op internet met miljarden vindplaatsen gelukkig wordt gemaakt, maar dan nog naar de gewenste informatie op zoek moet gaan. Loop niet verloren op het enorme WWW - en zoek daarom eerst effectief in het Belgisch Internet Register!

Gordijnen aan de kant voor een schitterend optreden! Eindelijk op het net - en nu?

Steeds meer aanbieders van goederen en diensten hebben begrepen, dat nieuwe zakelijke partners en klanten ook buiten de reikwijdte van hun lichtreclame gevonden kunnen worden. En daarom gebruiken niet alleen "Global Players" het WorldWideWeb voor de internationale concurrentie, maar ook zelfstandigen, kleine ondernemers en middenstanders, die een modern platform vinden om zich te profileren en nieuwe contacten aan te knopen. Ze laten het te enge kader van de kortstondige en toch dure reclameadvertenties in de regionale pers voor wat zij zijn en bereiken op het internet een oneindig groter aantal geïnteresseerden dan met een reclamebord ter plaatse of met het strooibiljet in de buurt - maar alleen als zij ook werkelijk gezien worden in het uitgebreide aanbod van de talloze schitterende internetsterren! Daarom is het niet voldoende om alleen maar met uw aanbod "op het net te zijn" - u moet er ook voor zorgen dat u wordt gevonden! Registreer u daarom op het Belgisch Internet Register voor professionele deelnemers! Hier en nu.impressum
copyright
Could not connect to database. Please try again later!