Eenvoudig zoeken

 

  Gedetailleerd zoeken

Naam
Plaats of postcode
Zoekbegrip / branche
 
Zoek resultaten per pagina
25 50 100

Zoektips
Als u onder Zoeken een begrip invoert, zoekt het systeem altijd vanaf het begin van een woord naar overeenstemmende begrippen.

Voorbeeld:
'huis'

als zoekresultaat verschijnen alle begrippen die met 'huis' beginnen: HUISTECHNIEK, HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN, ELEKTRISCHE HUISHOUDELIJKE.

Voor het zoeken naar woordbestanddelen kan een * ervoor worden geplaatst. Een dergelijk zoeken leidt tot een omvangrijke lijst met resultaten, maar neemt ook wat meer tijd in beslag.

Voorbeeld:
*huis

in de lijst met resultaten verschijnen alle begrippen, waarvan HUIS een bestanddeel is: HUISDIEREN, HUISHOUDEN, maar ook TEHUIS

Belgisch Internet Register - Wat is het?
In het Belgisch Internet Register voor industriële deelnemers zijn op internet actieve ondernemingen, zelfstandigen, organisaties en openbare instellingen, volgens branche gesorteerd, met hun website opgenomen. Met andere woorden: in het Belgisch Internet Register legt u contact met Belgische internetdeelnemers, die zich niet om puur privé- maar ook om professionele redenen met een eigen homepage op het internet voorstellen. Wij vragen uw aandacht voor het feit dat, op basis van de bijzondere kenmerken van het medium internet dat aan continue verandering onderhevig is, de volledigheid en het actuele karakter van het register op elk ogenblik niet kan worden gegarandeerd.

Waarom bestaat het Belgisch Internet Register?
Het Belgisch Internet Register voor professionele deelnemers met homepage is niet alleen nog een ander globale zoekmachine. In tegendeel - het Belgisch Internet Register stelt weldoende grenzen aan de oneindigheid van het WorldWideWeb. Hier kunt u binnen de afgebakende uitgestrektheid zoeken, binnen een gebied waar u zich thuis voelt, want in het Belgisch Internet Register zijn alleen Belgische, niet-privé internetdeelnemers geregistreerd. Het Belgisch Internet Register helpt u in het grote WorldWideWeb binnen België nieuwe zakelijke partners, klanten of leveranciers te vinden.

Wie maakt het Belgisch Internet Register?
Het Belgisch Internet Register voor professionele deelnemers wordt in de Duitse mediametropool Hamburg door DAD Deutscher Adressdienst GmbH gemaakt. Hiermee is een team van zakenlieden, programmeurs, grafici, datafreaks en computerkunstenaars met meerjarige ervaring in internationale business communicatie voortdurend in de weer om bedrijfs- en communicatiegegevens te verzamelen, te evalueren en door middel van de modernste technologie voor u op het internet ter beschikking te stellen.

Waarom zou ik in het Belgisch Internet Register geregistreerd moeten zijn?
Wedervraag: waarom niet? Even serieus nu: u bent met uw producten of diensten op het net gegaan om dit vergelijkenderwijs goedkope platform voor uw profilering ver buiten het regionale gebied te gebruiken. U wilt met uw aanwezigheid op het internet niet alleen beschikbaar zijn, maar ook gezien worden. Goed zo! In het Belgisch Internet Register wordt u gevonden - en wel precies door belangstellenden, die doelgericht professionele informatie in België zoeken.

Goed en dan - wat kost dat?
De registratie van uw basisgegevens (bedrijfsnaam/naam, plaats, branche en internetadres) kost u niets, geen euro, nada, nothing! U stuurt ons uw registratiegegevens - en klaar is Kees! Er zijn slechts kosten als u een registratie wenst die een betere plaatsing krijgt en als u een order voor een advertentie plaatst.

Hoe kan ik in het Belgisch Internet Register reclame maken?
Als u het Belgisch Internet Register voor professionele deelnemers als multiplicator voor uw reclameboodschap wilt gebruiken, schakelt u over op een advertentie! Onze klantenadviseurs informeren u over de mogelijkheden, contractuele voorwaarden en kosten.impressum
copyright
Could not connect to database. Please try again later!