Eenvoudig zoeken

 

  Gedetailleerd zoeken

Naam
Plaats of postcode
Zoekbegrip / branche
 
Zoek resultaten per pagina
25 50 100

Zoektips
Als u onder Zoeken een begrip invoert, zoekt het systeem altijd vanaf het begin van een woord naar overeenstemmende begrippen.

Voorbeeld:
'huis'

als zoekresultaat verschijnen alle begrippen die met 'huis' beginnen: HUISTECHNIEK, HUISHOUDELIJKE ARTIKELEN, ELEKTRISCHE HUISHOUDELIJKE.

Voor het zoeken naar woordbestanddelen kan een * ervoor worden geplaatst. Een dergelijk zoeken leidt tot een omvangrijke lijst met resultaten, maar neemt ook wat meer tijd in beslag.

Voorbeeld:
*huis

in de lijst met resultaten verschijnen alle begrippen, waarvan HUIS een bestanddeel is: HUISDIEREN, HUISHOUDEN, maar ook TEHUIS

Copyright

© DAD Deutscher Adressdienst GmbH 2006 - 2018
Alter Wall 65, 20457 Hamburg
Duitslad

Alle rechten voorbehouden. Kopieën of verveelvoudiging - ook bij wijze van uitzondering - evenals het gebruik van gegevens - ook gedeeltelijk - voor reclamedoeleinden worden wegens overtreding van het concurrentierecht resp. schending van het auteursrecht gerechtelijk vervolgd. De overname van de inhoud in gegevenssystemen en het gebruik van het register voor commerciële verkoop van het adresmateriaal zijn verboden. Met het oog op het specifieke karakter van de inhoud van de database wordt erop gewezen,dat geen garantie en aansprakelijkheid kan worden aanvaard voor de volledigheid, het actuele karakter en de juistheid van de gegevens evenals voor inhoudelijke of technische fouten en dat daarmee ook schadevergoedingen worden uitgesloten.

Overeenkomstig § 33 van de Duitse Datenschutzgesetz (wet op de gegevensbescherming) wordt er uit voorzorg op gewezen, dat met het oog op de opstelling en het beschikbaar stellen van het register alle gegevens elektronisch worden opgeslagenimpressum
copyright
Could not connect to database. Please try again later!